Am pierdut un proces pe fond apoi recursul nu a fost admis si partea adversa a mers la un executor si am primit o somatie, notificare prin care executorul a stabilit o zi pentru a ma intalni sa-mi da dea bunurile pe care le-a decis instanta de fond.
Eu as avea nevoie de timp pentru a se redacta hotararea de la recurs pentru a vedea daca mai pot apela la o cale de recurs extraordinara - contestatie in anulare - casarea hotarari de recurs, retrimitere dosar la fond pentru expertizarea bunului neevaluat de experti.
Ce pot face pentru a castiga timp eventual sa blochez exectarea pentru ca am citit pe net (nu am avut bani de aparator), ca daca se incepe procedura de executare nu se mai poate face contestatie in anulare.
Sper ca am fost clar si astept pareri, sfaturi.
Puteti face contestatie la executare (daca mai sunteti in termen - 15 zile de la primirea somatiei) si o cerere separata de suspendare provizorie a executarii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
liviuu
Buna ziua,
Am pierdut un proces pe fond apoi recursul nu a fost admis si partea adversa a mers la un executor si am primit o somatie, notificare prin care ... (vezi toată discuția)