avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită notificare - somatie - executare
Discuție deschisă în Executare silită

notificare - somatie - executare

Buna ziua,

Am pierdut un proces pe fond apoi recursul nu a fost admis si partea adversa a mers la un executor si am primit o somatie, notificare prin care executorul a stabilit o zi pentru a ma intalni sa-mi da dea bunurile pe care le-a decis instanta de fond.
Eu as avea nevoie de timp pentru a se redacta hotararea de la recurs pentru a vedea daca mai pot apela la o cale de recurs extraordinara - contestatie in anulare - casarea hotarari de recurs, retrimitere dosar la fond pentru expertizarea bunului neevaluat de experti.
Ce pot face pentru a castiga timp eventual sa blochez exectarea pentru ca am citit pe net (nu am avut bani de aparator), ca daca se incepe procedura de executare nu se mai poate face contestatie in anulare.
Sper ca am fost clar si astept pareri, sfaturi.
Puteti face contestatie la executare (daca mai sunteti in termen - 15 zile de la primirea somatiei) si o cerere separata de suspendare provizorie a executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita liviuu liviuu Buna ziua, Am pierdut un proces pe fond apoi recursul nu a fost admis si partea adversa a mers la un executor si am primit o somatie, notificare prin care ... (vezi toată discuția)
Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Contestatii si revizuri. ContSters60781 ContSters60781 Daca am fost somata la executare silita si am facut contestatie la executare si am cerut si suspendarea provizorie prin ordonanta presed si mi se acorda ... (vezi toată discuția)