avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

Am pierdut un proces pe fond apoi recursul nu a fost admis si partea adversa a mers la un executor si am primit o somatie, notificare prin care executorul a stabilit o zi pentru a ma intalni sa-mi da dea bunurile pe care le-a decis instanta de fond.
Eu am recurs la o cale de recurs extraordinara - contestatie in anulare - casarea hotarari de recurs, retrimitere dosar la fond pentru expertizarea bunului neevaluat de experti.
Ce pot face pentru a castiga timp eventual sa aman exectarea cu 1 luna de zile pentru a se judecata contestatia in anulare.
Problema este ca nu mai pot face contestatie la executare fiindca au trecut cele 15 zile.
Sper ca am fost clar si astept pareri, sfaturi.

Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:29, 19 Decembrie 2011
Contestatia in anulare nu e o cale suspensiva de executare. Puteti insa sa incercati sa solicitati instantei investite cu solutionarea contestatiei suspendarea executarii hotararii atacate pana la data solutionarii contestatiei in anulare. Nu stiu cate sanse aveti, dar nici nu vad o alta cale de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare - somatie - executare liviuu liviuu Buna ziua, Am pierdut un proces pe fond apoi recursul nu a fost admis si partea adversa a mers la un executor si am primit o somatie, notificare prin care ... (vezi toată discuția)
Sentinta nelegala? leusan leusan Exista urmatoarea speta: Se face o contestatie la executare silita(poprire).instanta de fond suspenda executarea hotararii. Creditorul declara recurs la ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare moraru alexandru moraru alexandru in urma unui proces privind revizuirea a doua hotarari ramase definitive instanta de fond a admis revizuirea anuland cea din urma hotarare iar instanta de ... (vezi toată discuția)