avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva primariei

As dori sa depun o plangere la Prefectura Ploiesti-Prahova,daca se poate online.Cunoaste cineve vreun site ceva?Va multumesc!
Multumesc tuturor celor care a-ti raspuns intrebarilor mele:D;)
Cel mai recent răspuns: sinai , utilizator 19:37, 8 Decembrie 2011
Alegeti de-aici (sunt mai multe adrese de mail):

[ link extern ]
Daca se poate , mai bine depuneti-o in scris la registratura unitatii. Nu toate institutiile s-au obisnuit sa foloseasca netul.
CEL MAI BINE MERGETI LA CASA ALBA(PALATUL ADMINISTRATIV),INTRAREA B SI CERE-TI O AUDIENTA LA PREFECT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Teotero1980 Teotero1980 Buna ziua , Numele meu este Teodora Raluca Tudor Galescu si va scriu intr-o problema pe care o avem de mai bine de 2 ani de zile. Mama mea, Genovita ... (vezi toată discuția)
Descarcare decl 100 si 102 cerica2007 cerica2007 Buna seara.Suntem o societate fara angajati, care am fost lasati balta de contabilul firmei.Pana gasim unul vreau sa stiu cum pot descarca decl 100 si 102,pt ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o plangere? ina_enache ina_enache Buna ziua Am un conflict deschis cu fostul angajator din Ploiesti datorita neplatii drepturilor salariale pe ultimele luni precum si plata la negru a ... (vezi toată discuția)