avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cabinetul individual de avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cabinetul individual de avocatura

Fiti amabili, cabinetul individual de avocatura este persoana fizica autorizata sau este persoana juridica?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: radacini , utilizator 22:32, 15 Ianuarie 2012
matahachiro a scris:

se aplica legea speciala si nu cod cv- lg 51/1995


Multumesc pt raspuns!
In acest caz, se poate achiziona pe cabinet un imobil pt desfasurarea activitatii? Sau se poate achiziona doar pe persoana fizica si este bun comun (in situatia in care persoana este casatorita)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalitate juridica Alp08 Alp08 Avand in vedere prevederile legislatiei romane, va rog sa-mi spuneti un punct de vedere cu privire la ipoteza in care o persoana juridica de drept public, fara ... (vezi toată discuția)
Dacă o lege este contrară prevederilor codului civil ce se aplică: legea sau codul? Carturarul Carturarul Caz concret: Legea 230/2007 a Asociaţiilor de proprietari nu prevede nici un patrimoniui pentru asociaţii deşi le acordă personalitate juridică. Pe de ... (vezi toată discuția)
Rof Alexandrrrra Alexandrrrra Este obligatoriu ca o SRL sa aiba si Rof? ROI are deja si am tot cautat si nu gasesc pe nicaieri daca este necesar sa aiba si Rof. Multumesc! (vezi toată discuția)