avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

As vrea sa stiu daca s-a schimbat codul muncii? Care sunt obligatiile angajatorului fata de angajati in momentul in care firma da faliment si astfel toti angajatii sunt concediati? La cate salarii compensatorii au dreptul salariatii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:24, 8 Decembrie 2011
Din mai 2011 nu s-a schimbat.
Obligatii curente: emitere decizie incetare contract, eliberare adeverinta vechime si somaj, plata drepturilor salariale.
Aveti dreptul la salarii compensatorii numai daca sunt prevazute in CCM aplicabil, RI sau CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea gheorghe28 gheorghe28 Buna ziua. Cum se procedeaza in cazul concedierii? Ce trebuie sa faca angajatul? Dar angajatorul? Mentionez ca sunt singura angajata a firmei. Va ... (vezi toată discuția)
Preaviz scris? luka75 luka75 La firma unde lucrez se desfiinţează 2 posturi din nu stiu ce motive? Colegele care au fost anuntate verbal de catre patron ca vor intra in somaj au vârsta ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu angajatorul-disponibilizare eleonora78 eleonora78 Buna ziua, dacama poate ajuta cineva cu niste sfaturi, va rog! Am primit o comunicare din partea angajatorului ca mi se desfiinteaza postul din cauza ... (vezi toată discuția)