avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plangere penala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plangere penala

Buna seara,
Am avut 2 procese pe rol cu eceeasi persoana.In anul 2008 unul din procese sa terminat, am primit sentinta nefavorabila si am pierdut procesul. Am primit somatie de la executorul judecatosresc si am achitat suma integrala inclusiv onorariul executorului. In 2011 sa terminat si celalalt proces si la fel l-am pierdut si pe acesta.
La fel primesc somatie de la executor si in sentinta judecatoreasca data pentru executare era prinsa cu rea vointa si suma procesului din anul 2008 pe care eu l-am achutat.
Cu toate ca persoana cu, care m-am judecat stia destul de clar ca i-am achitat toate cheltuielile pentru procesul din 2008, le mai cere inca odata in anul 2010. Am mers la executor cu chitantele din 2008 si mi-a dat crezare recalculandu-mi valorea reala de achitat. Va rog sa-mi spuneti daca pentru aceasta fapta facuta cu rea vointa de acest individ pot sa fac o plangere penala?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 19:08, 8 Decembrie 2011
impotriva cui...????
nu acel ''individ este de vina'' ci executorul..care e posibil sa fi comis o eroare...
La data respectiva ar fi trebuit sa depuneti o contestatie la executare..care ar fi rezolvat problema ..mult mai eficient ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare. Cristian81 Cristian81 Buna seara, reprezint o asociatie de proprietari, am o sentinta definitiva in care obliga un locatar la plata cotelor de intretinere restante + penalizarile ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin Buna ziua tuturor! Speta mea este urmatoarea: printr-o Ordonanta de plata, am fost obligati de catre tribunal, la plata unei sume de bani, de peste un miliard, ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)