Buna seara,
Am avut 2 procese pe rol cu eceeasi persoana.In anul 2008 unul din procese sa terminat, am primit sentinta nefavorabila si am pierdut procesul. Am primit somatie de la executorul judecatosresc si am achitat suma integrala inclusiv onorariul executorului. In 2011 sa terminat si celalalt proces si la fel l-am pierdut si pe acesta.
La fel primesc somatie de la executor si in sentinta judecatoreasca data pentru executare era prinsa cu rea vointa si suma procesului din anul 2008 pe care eu l-am achutat.
Cu toate ca persoana cu, care m-am judecat stia destul de clar ca i-am achitat toate cheltuielile pentru procesul din 2008, le mai cere inca odata in anul 2010. Am mers la executor cu chitantele din 2008 si mi-a dat crezare recalculandu-mi valorea reala de achitat. Va rog sa-mi spuneti daca pentru aceasta fapta facuta cu rea vointa de acest individ pot sa fac o plangere penala?
Va multumesc anticipat
impotriva cui...????
nu acel ''individ este de vina'' ci executorul..care e posibil sa fi comis o eroare...
La data respectiva ar fi trebuit sa depuneti o contestatie la executare..care ar fi rezolvat problema ..mult mai eficient ;)