avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit de la ce suma?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

de la ce suma?

sant persoana fizica autorizata si practic taximetria, de la ce suma se plateste impozitul pe profit si tva?#-o
Cel mai recent răspuns: livis , utilizator 21:33, 9 Decembrie 2011
unde este sediul social este propietatea mea , sant unic propietar si pe casa si pe masina. daca eu sant unic propietar cu cine trebuie sa fac contractul de comodat?
Credeam ca am fost destul de clar.
CU DUMNEAVOASTRA!
giovana - persoana fizica, avind acordul tacit al sotului sau (sau sotia) "giovana sot" incheie contract de comodat cu PFA giovana!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
livis, utilizator
Am deschis intentionat alt mesaj si nu am dorit sa editez precedentul mesaj tocmai sa nu alterez ideea din mesajul anterior.
Dvs. spuneti in mesajul de deschidere a topicului ca sunteti PFA cu activitate de taxi.
Nu pot sa nu va intreb: de cind?
Aceste intrebari pe care le puneti dvs. sunt subiect de discutie in activitatea dvs. de la 01.01.2011 de cind sa instituit obligativitatea trecerii tuturor taximetristilor la impozitare in sistem real.
Dar nu aceasta e intrebarea principala a acestui mesaj ci: dvs. ca taximetrist obisnuiti sa efectuati calatorii cu taxiul, CA CLIENT, pe distanta Bucuresti-Botosani? Si in calitate de client sunteti nemultumit de profesionalismul colegilor de breasla, adica va nemultumeste faptul ca vi se cere o masa?
Sincer, imi face impresia ca dvs. nu sunteti ceea ce pretindeti ca sunteti!

Raspunsurile pe care vi le-am oferit sunt corecte si sincere, dar... parca le-am oferit unui om nesincer!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
livis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu pfa mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Detin o PFA care desfasoara activitatea de transport persoane in regim de taxi. Cind am mers la administratie pentru stabilirea normei de venit ... (vezi toată discuția)
Limita cheltuieli utilitati adrianadamian09 adrianadamian09 Locuiesc cu sotul si 2 copii majori intr-o casa la curte compusa din 4 camere, casa care este si sediul meu social ca PFA. In fiecare luna facutez ca PFA ... (vezi toată discuția)