avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot sa-l decad din drepturi?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot sa-l decad din drepturi?

1 Cand eram casatorita fostul meu sot m-a obligat sa ma duc la dr in luna a 4-tra ca sa dau copilul afara am si martori
2 Eu am avut unele probleme de sanatate din cauza nasterii, l-am sunat sa-l rog sa vina sa stea cu copilul macar o zi cat eu sunt la spital ptr ca nu are cine sa stea cu copilul ,(copilul avea doar 2 saptamani) iar el mi-a spus ca daca nu sunt in stare sa stau langa copil o sa vina sa mi-l ia iar la tribunal o sa ma decata din drepturile parintesti.
Ptr aceste motive as avea castig de cauza sa-l decad din drepturile parintesti?
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
ContSters231112, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:30, 8 Decembrie 2011
Nu sunt motive pentru acest lucru fata de cele expuse de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturi parintesti a tatalui sepino1979 sepino1979 Am fost casatorita cu un cetatean ucrainian de care am divortat in 2004.In urma divortului copilul nostru(10 ani)mi-a fost incredintat mie.De cand am divortat ... (vezi toată discuția)
Atacare drept de vizita MihaiAdy MihaiAdy Buna ziua, as vrea si eu sa stiu ce cale sa urmez daca vreau ca fosta sotie sa nu mai aiba dreptul de vizita ce la obtinut dupa divort. Acum aduc si ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturile parintesti kaa 1 kaa 1 copilul are 4 ani. pana acum si+a vazut tatal de 3 ori. odata la testul ADN si apoi in parc.. in rest nu+l suna, nu se intereseaza, nu exista. am fost cu ... (vezi toată discuția)