recent am accidentat un autoturism care circula de pe contrasens rezultand doar pagube materiale fara victime, am fost testati amandoi cu eltilotestul eu am avut 0.98 si celalat 0.07 alcool in aerul expirat din cate am aflat acum sunt in faza de cercetare penala cat va tine asta? ce pot pati? ce sanse sunt sa primesc minimul de pedeapsa avand in vedere ca nu am avut niciodata probleme cu legea. Mi-am recunoscut vina si am colaborat cu autoritatile avand un comportament moral!
Alcoolemia in sange va iesi peste 1,5 la mie. Veti fi cercetat pt savarsirea infractiunii prevazute de art. 87 alineat 1 din OUG 195 din 2002. Ulterior incheierii fazei de urmarire penala veti fi trmis in judecata. La instanta este bine sa va prezentati. Daca optati pentru aplicarea procedurii simplificate prevazute de art. 320 indice 1 Cpp (adica recunoasteti savarsirea faptei si vreti ca judecatorul sa se pronunte doar pe probele administrate in faza de urmarire penala) limitele de pedeapsa se reduc cu o treime. Avand in vedere si circumstantele dumneavoastra atenuante(fără antecedente penale) cred ca veti fi condamnat la o pedeapsa redusa care va fi suspendata.
Oug195/2002
ContSters280428
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: X a consumat alcool si ulterior s-a urcat in auto. Politia l-a oprit la o distanta de 20metri. i-a luat probe ... (vezi toată discuția)