avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indicatori bancari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indicatori bancari

unde gasesc cotatia indicatorilor bancari ce intra in componenta unei rata bancare:
costul riscului de tara si costul rezervelor minime obligatorii???!!
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:24, 11 Decembrie 2011
Potrivit art.37 din OUG nr.50/2010, privind contractele de credit pentru consumatori, dobanda se compune dintr-un indice de referinţă EURIBOR/ROBOR/LIBOR la o anumită perioadă sau din rata dobânzii de referinţă a Băncii Naţionale a României, în funcţie de valuta creditului,la care creditorul adaugă o anumită marjă fixă pe toată perioada derulării contractului.
Prin urmare, costul riscului de tara si costul rezervelor minime obligatorii nu intra in componenta dobanzii.
Mai mult informatii puteti gasi pe pagina de internet a Bancii Nationale : [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa cer bancii modificarea ratei la credit? ncris78 ncris78 In luna mai 2009 am contractat un credit de nevoi personalein euro de la o banca , in urmatoarele conditii: rata dobanzii de 19.04%, variabila, Euribor la 6 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu privire la actul aditional allyna allyna Avand ceva timp liber am citit mesajele de pe forum. Si mi-a atras atentia discutia despre MARJA FIXA....Am un credit din 2008, pe 10 ani.Am semnat Actul ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)