avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... legea 95/2006
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

legea 95/2006

la veniturile din cedarea folosintei bunurilor se mai plateste contributia la fondul de sanatate daca sunt angajat ?:">
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:11, 10 Decembrie 2011
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia la asigurarile de sanatate ariadnamitescu ariadnamitescu Daca am servici si angajatorul meu plateste contributia la Asigurarile de sanatate aferenta venitului meu si eu obtin si niste venituri din cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Cass - cedarea folosintei bunurilor Radu Aura Radu Aura Daca sunt salariat, dar am venituri si din cedarea folosintei bunurilor( o garsoneiera inchiriata) platesc contributia pentru sanatate(CASS) si ca salariat si ... (vezi toată discuția)
Contributie cass si pentru chirii si dividende Iulianistor Iulianistor Daca o persoana neangajata, obtine venituri din cedarea folosintei bunurilor pentru care plateste contributii cass si totodata incaseaza si dividende de la o ... (vezi toată discuția)