avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

as dori un raspuns pentru cazul meu.in urma unei relatii de concubinaj au rezultat doi copii minori in varsta de 7 ani jumate si 3 ani jumate.tatal lor lucreaza in danemarca,atata stiu,ce demersuri ar trebui sa fac pentru a plati pensia alimentara celor 2 copii.si daca beneficiaza de pensia alimentara la salariul pe care il obtine tatal lor in danemarca.va multumesc.
ce documentatie imi va trebui pentru acest proces,???????????
va trebui sa depun documentatie la ambasada danemarcai ?
Pai ce treaba are ambasada Danemarcei?

Cu sentinta din Romania va puteti duce cel mult in Danemarca pentru a o recunoaste. Recunoasterea este automata si sa il obligati acolo sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minor neincasata joannamc joannamc Buna seara. As dori sa ma lamuriti intr-o problema. De 10 luni, tatal plateste pensia alimentara pentru minorull sau, mamei acestuia prin mandat postal., la ... (vezi toată discuția)
Incredintare sara reis sara reis Buna seara am o antrebare pentru incredintare copil mamei .Minorul e rezultat dintr-un concubinaj tatal nu sa interesat de copil si nici pensie alimentara nu ... (vezi toată discuția)
Daca fac partaj , sunt amenintat cu actiune penala nsm nsm Eu si sotia am divortat la notar . In acte nu s-a stabilit nici o suma de bani ca pensie alimentara pentru fiul nostru , doar ca avem custodie comuna si la ... (vezi toată discuția)