avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare activitati punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare activitati punct lucru

Am infiintat un punct lucru la care pe declaratie model 2 am declarat 4 activitati. Problema e ca trebuie sa le schimb. Cum procedez? Cu Cerere de depunere si mentionare acte + Declaratie model 3 + predau Certificatul Constatator? Sau care este procedura si care-s actele necesare la ORC?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 13:12, 10 Decembrie 2011
Pentru a va rezolva problema aveti nevoie de urmatoarele acte pt. ORC:
Cerere de depunere si metionare acte;
Declaratie model 3;
Certificatul constatator in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru EDY.MILAN EDY.MILAN AM O FIRMA DE APARTAMENT :) VREAU SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU SA IMI POT DESFASURA ACTIVITATEA IN PACE .INTRE TIMP AM INCHIRIAT UN SPATIU ,CARE SUNT ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)