avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mostenire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mostenire

Buna ziua,vrea sa va explic pe scurt o succesiune de evenimente si d voastra sa-mi spuneti ce se poate face in continuare:
fratele a murit in urma unui accident,nu era casatorit dar avea o fata,10 ani,si in urma procesului s-au castigat niste bani pt fata.As vrea sa stiu cum se poate face ca acesti bani sa fie numai pt fata,sa fie pusi intr un cont pana face fata 18 ani sau cum s-ar putea ca mama ei sa nu i foloseasca .Fata a aparut in urma unei relatii trecatoare(ca femeia mai are 3 copii cu trei tati diferiti,ca sa va faceti o idee despre mama)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel2307 , utilizator 17:48, 10 Decembrie 2011
Unchiul ar putea cere instantei ca suma de bani sa fie blocata intr-un depozit pana la majorat.

Totusi, exista anumite situatii in care mama, ca parinte poate cere anumite sume de bani pentru cresterea si educarea minorei.
Multumesc pt raspunsul d-voastra dar de exp sa i se cumpere o casa care sa fie trecuta pe numele fetei si diferenta intr un cont pana la majorat?' Exista de exemplu cineva care poate verifica periodoc cum este tratata fata si conditiile de crestere si educare si in caz de neglijenta din partea mamei sa i se aplice sanctiuni,sau nu exista asa ceva si indiferent de conditii fata sta cu mama
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stim cum se procedeaza daniel2307 daniel2307 Buna ziua,am si o nelamurire si as vrea ,daca stie cineva ,sa mi dea un sfat. Fratele meu a murit intr-un accident de circulatie,nu era casatorit dar avea ... (vezi toată discuția)
Nu stim cum sa procedam dana797 dana797 Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma ... (vezi toată discuția)
Incredintare minora monique@ monique@ Problema in discutie este urmatoarea: s-a nascut o fetita care acum are 8 luni, din afara casatoriei, cu filiatia stabilita atat fata de mama cat si fata de ... (vezi toată discuția)