avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Am introdus divortul la o luna de la nunta ,suntem de acord cu divortul amindoi am introdus actiunea in instanta , termenul va fi in ianuarie .,l in actiune solicita si suma de 7500 lei. Darul de nunta ramas este de 10000 lei .La cit are dreptul daca eu detin dovezi ca am investit in nunta 5000 lei (facturii , bonurii ) si din lista cu invitatii mei(plicurile) reiese ca suma de 10000 lei a fost data de invitatii mei,are dreptul la aceata suma , va tine instanta seama de contributia mea in organizarea nuntii
Nu exista copii minorii
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:27, 11 Decembrie 2011
are si el dreptul la fel ca si dvs... la jumate din suma chiar daca invitatii dvs au dat numai ei suma de 100.000 lei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ion_srv ion_srv am o intrebare .....conteaza la partaj citi bani or pus parinti ....sau totul se imparte in mod egal ..si daca plicurile pot fi folosite ca dovada (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui imobil, o suma a noastra si una a mamei mada_g mada_g buna ziua, eu cu sotul meu dorim achizitionarea unui imobil dar nu avem toata suma, suma pe care o avem revine din darul de nunta,dar la banca este pusa pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept ... FeticCristina FeticCristina Bună ziua! Am trăit în concubinaj cu fostul soț de la 30sept 2018, în data de 28februarie 2020 am născut băiatul, în data de 5 martie 2020 ne-am ... (vezi toată discuția)