avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa fac o plangere la politie unui politist ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa fac o plangere la politie unui politist vitezoman?

Buna seara,

Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra.
In seara asta ma intorceam spre casa impreuna cu prietenul meu. Mai aveam cam 100 m pana ajungeam la intersectia cu strada pe care locuiesc. Din senin, un sofer maniac apare in capatul strazii cu o viteza mult peste limita, mai avea cam 5 m si ajungea in gardul vecinului de pe partea dreapta. Am avut timp sa ne ferim cat de mult am putut din calea acestuia, mai exact aproape ca ne-am bagat in gardul vecinului de pe partea stanga. Soferul ne-a vazut ca eram agitati din cauza demetei lui, avea inca timp sa incetineasca si sa respecte regulile de circulatie si drepturile noastre de a merge pe trotuar fara sa ne panicam, insa a apasat acceleratia la maxim si in mai putin de 5 secunde era in dreptul nostru la mai putin de 2 metri de a ne lasa fara viata pe trotuar. Era foarte distrat de ce tocmai realizase, si a gonit cu o viteza de nedescris in josul strazii. N-am reusit sa retinem decat o parte din numarul de inmatriculare al masinii, culoarea si marca acesteia. Ce as putea face in cazul asta? Ce s-ar putea rezolva daca depun o plangere la politie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:09, 11 Decembrie 2011
S-ar putea ca politistii sa aiba o tresarire de orgoliu si sa preia plangerea dv desi imi este greu sa cred asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident culpa comuna CodrinP. CodrinP. Buna ziua, In data de 10-04-2018 ma deplasam pe un drum nemarcat pe banda meade mers. Intr-o intersectie, pe partea dreapta fiind parcate diferite ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contraventie Tonyde Tonyde Buna ziua. Am trecut printr-o situatia care mi-a dat mult de gandit. Desi sunt sofer si inteleg cum se circula in Ro totusi cand e vorba de viata si moarte ... (vezi toată discuția)
Drum rezidential. probleme cu vecinii! selenamatake selenamatake Buna ziua! Locuiesc intr-un complex de blocuri noi(7 scari mari si late).In acest complex avem un singur drum de acces cu 2 iesiri prevazute cu bariere.Pe ... (vezi toată discuția)