avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... greseala de nume in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

greseala de nume in cartea de munca

buna ziua;
din aprilie pana in septembrie am lucrat la o firma, primul loc de munca astfel incat mi s-a intocmit si un carnet de munca, carnetul de munca era tinut la ITM, azi am scos carnetul pt ca ma angajez la o alta firma, cand am deschis carnetul am constatat ca NUMELE ERA SCRIS GRESIT, in loc de VERDES era scris VERES, si am observat inca o greseala la unitatea eminenta a certificatului de nastere in loc de "cons pop Baia Mare" era trecut "cons pop Cluj Napoca", i-am spus doamnei de acolo ca este gresit! La unitatea eminenta a certificatului a taiat si a scris cu rosu, iar la nume din "Veres" a mai pus litera "d" si a facut "Verdes".
Acuma intrebarea este: in afara de carnetul de munca mai trebuia modificat undeva? nu au ei ceva registre in care sa tina evidenta? pot aparea cxeva probleme daca mai trebuiau sa modifice undeva si nu au modificat ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: v.dan , utilizator 18:42, 10 Octombrie 2008
ok
va multumesc pentru timpul accordat si pentru raspunsuri,
cu stima
verdes dan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional mihai69 mihai69 Buan ziua, un act aditional la un contract de munca este obligatoriu a fi inscris in carnetul demunca? Ce efecte produce daca nu este inscris? Vamultumesc (vezi toată discuția)
Mutarea cartii de munca jay jay Buna ziua, sunt angajat la o firma de un an de zile (jumatate de norma) si de curand m-am angajat la un al doilea loc de munca (tot jumatate de norma). Cartea ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a activitatii valentindaniels valentindaniels Buna ziua. Acum un an mi-am dat demisia de la locul de munca. Recent am constatat ca nu mai am decizia de incetare a activitatii. Pierd vechimea daca nu o mai ... (vezi toată discuția)