avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim pt studii liceale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim pt studii liceale

daca salariul minim brut va fi 700 lei/luna pt muncitor necalificat, care va fi salariul minim brut pt studii liceale? se mai tin cont de acei coeficienti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 12 Decembrie 2011
@ lili1

1. Ceea ce ati posta dvs este dintr-un act care nu produce niciun efect juridic ... poate ii explicati userului cand a intrat in vigoare acel CCMN ...

2. Coeficientii de ierarhizare pot fi aplicati numai dac sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului , in reg.intern al acestuia sau in c.i.m. ... in rest, angajatorul este obligat sa respecte salariul minim brut pe economie.

3. Citez : Orice unitate angajatoare trebuie sa aiba la baza unul din aceste contracte colective de munca, fara de care nu poate functiona.

Nu este chiar asa ...unde exista aceasta obligativitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarul minim pe economie 2011 pro-acva pro-acva BUNA ZIUA, AS AVEA O RUGAMINTE. IN LEGATURA CU SALARIUL MINIM PE ECONOMIE LA CEI CARE AU SI CEI CARE NU AU STUDII SUPERIOARE SE VA MODIFICA? DACA DA ... (vezi toată discuția)
Sal minim anairam_unid anairam_unid una ziua Referitor la salariul minim pe economie : Minimul este 700 iar daca aun salariat are liceul terminat i se adauca procentul de 1.2% indiferent ... (vezi toată discuția)
Contracte 2011 - cor 2011 - indicii de salarizare? pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua. Vad ca nu se stie deocamdata nimic de noul contract colectiv #-o#-o#-o... 1.In ce conditii de salarizare, ma refer la indici, s-ar incadra, pe ... (vezi toată discuția)