avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare studii superioare

Buna seara,
Am absolvit o facultate in luna iulie, 2, m-am angajad cu data de 11 iulie 2008. Domiciliul stabil se afla la o distanta mai mare de 50 km fata de locul de munca. Conform legii somajului, mai pot beneficia de indemnizatiile si primele prevazute, avand in vedere ca din data de 1 octombrie urmez cursurile unui masterat.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:50, 11 Octombrie 2008
Beneficiati de prima de încadrare, neimpozabila, egala cu nivelul a 2 salarii minime brute pe tara daca în perioada în care beneficiati de indemnizatie de somaj va încadrati într-o localitate situata la o distanta mai mare de 50 de km de localitatea în care aveti domiciliul stabil.
Multumesc pentru raspuns, cui trebuie sa ma adresez si de la cine voi primi aceasta indemnizatie.
Va adresati ALOFM (agentia de somaj) din localitatea de domiciliu unde sunteti inregistrat ca somer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj luccia luccia Solicit niste lamuriri in legatura de ajutorul de somaj, si anume: - persoana care a terminat facultatea, examen de licenta iulie 2008, inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Concediere-somaj-angajare gianiomu gianiomu Buna ziua, Am si eu urmatoarea situatie. As dori daca se poatesa-mi raspunde-ti la intrebarile de mai jos. Am fost concediat de la ultimul loc de munca dupa ... (vezi toată discuția)