Ar fi vorba de prima de instalare care se acorda in urmatoarele conditii :
- prima de încadrare, neimpozabila, egala cu nivelul a 2 salarii minime brute pe tara daca în perioada în care beneficiati de indemnizatie de somaj va încadrati într-o localitate situata la o distanta mai mare de 50 de km de localitatea în care aveti domiciliul stabil;
- prima de instalare, egala cu nivelul a 7 salarii minime brute pe tara daca în perioada în care beneficiati de indemnizatie de somaj va încadrati într-o alta localitate si va schimbati domiciliul.
Dvs sunteti deja incadrata la o S.C. din Vatra Dornei si nici nu sunteti in somaj ... prin urmare, nu beneficiati de aceasta prima de instalare.
BUNA ZIUA,
Se pare ca m-am exprimat gresit....eu nu sunt angajata la nici o SC in prezent....ma refeream la angajare ca la o conditie.
Problema este ca eu nu sunt nici in somaj.
Sunt casnica momentan.
Acum intreb ....daca sunt casnica si m angajez dupa casatorie pot beneficia de acel ajutor.?
Va multumesc frumos pentru raspuns
Prima de instalare se acorda numai daca indepliniti conditiile prevazute de lege, si anume :
- sunteti in somaj
- va schimbati domiciliul si va angajati intr-o alta localitate decat cea de domiciliul sau va incadrati intr-o localitate aflata la o distanta de cel putin 50 km fata de localitatea de domiciliu.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor de somaj
luccia
Solicit niste lamuriri in legatura de ajutorul de somaj, si anume:
- persoana care a terminat facultatea, examen de licenta iulie 2008, inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Indrumare
uglyduck_fes
Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie aparte. Am lucrat in invatamant, ca profesor suplinitor, am ramas insarcinata, si, pentru a beneficia de CIC am beneficiat ... (vezi toată discuția)