avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUBVENTIE PENTRU TINERII CASATORITI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUBVENTIE PENTRU TINERII CASATORITI

:)
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2010
laurmarina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 7 Decembrie 2008
Ar fi vorba de prima de instalare care se acorda in urmatoarele conditii :
- prima de încadrare, neimpozabila, egala cu nivelul a 2 salarii minime brute pe tara daca în perioada în care beneficiati de indemnizatie de somaj va încadrati într-o localitate situata la o distanta mai mare de 50 de km de localitatea în care aveti domiciliul stabil;
- prima de instalare, egala cu nivelul a 7 salarii minime brute pe tara daca în perioada în care beneficiati de indemnizatie de somaj va încadrati într-o alta localitate si va schimbati domiciliul.

Dvs sunteti deja incadrata la o S.C. din Vatra Dornei si nici nu sunteti in somaj ... prin urmare, nu beneficiati de aceasta prima de instalare.
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
BUNA ZIUA,
Se pare ca m-am exprimat gresit....eu nu sunt angajata la nici o SC in prezent....ma refeream la angajare ca la o conditie.
Problema este ca eu nu sunt nici in somaj.
Sunt casnica momentan.
Acum intreb ....daca sunt casnica si m angajez dupa casatorie pot beneficia de acel ajutor.?
Va multumesc frumos pentru raspuns
Prima de instalare se acorda numai daca indepliniti conditiile prevazute de lege, si anume :
- sunteti in somaj
- va schimbati domiciliul si va angajati intr-o alta localitate decat cea de domiciliul sau va incadrati intr-o localitate aflata la o distanta de cel putin 50 km fata de localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj luccia luccia Solicit niste lamuriri in legatura de ajutorul de somaj, si anume: - persoana care a terminat facultatea, examen de licenta iulie 2008, inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Angajare studii superioare iuliurs iuliurs Buna seara, Am absolvit o facultate in luna iulie, 2, m-am angajad cu data de 11 iulie 2008. Domiciliul stabil se afla la o distanta mai mare de 50 km fata de ... (vezi toată discuția)
Indrumare uglyduck_fes uglyduck_fes Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie aparte. Am lucrat in invatamant, ca profesor suplinitor, am ramas insarcinata, si, pentru a beneficia de CIC am beneficiat ... (vezi toată discuția)