avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata drepturi banesti- executare hot.judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata drepturi banesti- executare hot.judecatoreasca

Buna dimineata!

Avem de acordat drepturile banesti pe un an in urma unui salariat care a contestat in instanta dcz. de desfacere a CIM si a castigat. Eu am calculat astfel: am actualizat fiecare brut cu indecele de inflatie, am calculat contributiile salariatului rezultand salariile nete. Apoi am adunate cele 12 salarii nete. Spuneti-mi va rog, am procedat corect?

Multumesc mult pentru raspunsul dvs.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 12 Decembrie 2011
Actualizezi doar daca instanta a hotarat astfel.
In mod normal, ai de platit salariile pentru cele 12 luni, raportate la
salariul brut de incadrare si toate sporurile de care beneficia salariatul la
data desfacerii CIM,
@ Radu Aura
Ati procedat corect ... suma neta rezultata este cea pe care o veti plati salariatului
In acest caz nu trebuie sa se vireze si obligatiile catre stat corespunzatoare salariilor acordate?
Trebuie sa se plateasca si aceste contributii .. insa in mesajul initial vorbea numai despre calculul pentru salariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la plata inflatiei adimiu adimiu rog sa imi comunicati, daca persoana fizica care a castigat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva acordarea de drepturi salariale si carora, conform ... (vezi toată discuția)
La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)
Dilema - contributii salariu administrator mira55 mira55 Asociatia de proprietari a pierdut litigiul cu administratorul si acesta ne-a executat silit cu suma neta de 10 000 lei, contravaloarea salariului net pentru ... (vezi toată discuția)