Buna ziua!Sunt parte intr-un proces de partaj din 2005,la ultimul termen instanta a dispus vanzarea prin executor judecatoresc,eu nu sunt de acord cu vanzarea prin executor,iar dc pana la urmatorul termen nu se incepe procedura,dosarul se suspenda cf art 155 alin 1 din cpc.De asemenea a mai specificat ca nu poate fi vandut prin executor atata timp cat o parte nu este de acord cu aceasta vanzare,fiind coproprietar al ap.Intrebarea mea este,exista vreun articol de lege care spune clar ca executarea nu poate fi facuta atata timp cat o parte nu este de acord cu aceasta exexutare,,specific ca acest ap este domiciliul meu si al copilului.Care este statutul locuintei de familie si dc pot declara acest ap locuinta de familie,copilul este minor.De asemenea precizez ca am cerut vanzarea pe piata libera a acestui ap sau efectuarea unei tranzactii in vederea stingerii acestui litigiu.Astep raspunsuri urgent.Va multumesc
Ceea ce puteti solicita in apel depinde in mod direct de ce s-a solicitat in primul rand in fond. astfel, daca in fond doamna nu a dorit apartamentul si s-a ajuns la vanzare, nu-l mai poate solicita in apel.
Daca valoarea din expertiza e prea mare atunci nu inteleg de ce nu sunteti de acord cu aceasta noua expertiza dispusa de instanta??!
Neachitarea sultei
sammy44
Buna ziua . In cadrul procesului de partaj , mi-a fost atribuit apartamentul cu obligatia ca in termen de 5 luni sa achit o sulta . Data ultimei zile din ... (vezi toată discuția)