avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna sau reparatie?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna sau reparatie?

Buna ziua,
Ieri am avut accident in care nu am fost vinovata.Pe scurt eu mergeam in linie dreapta si unul care era parcat pe dreapta a vrut sa faca stanga, fara sa se asigure.In fine, masina a facut poc, destul de urat.
Mai exact la mine au sarit airbag-urile, janta lovita, cauciuc explozie cred, far, aripa, portiera, capota e neatinsa, si ce o mai fi pe dedesupt.Tipul cu Logan-ul e si el destul de sifonat. Acum stau si ma intreb ce e de facut daca cei de la asigurari vor sa imi dea dauna totala?Eu nu vreau sa iau un nimic de bani pe ea, pentru ca masina functioneaza impecabil, Cei de la service au zis ca numai airbag-urile si centurile sunt cam 3000 e si ca ar fi posibil sa imi dea dauna totala.
Cei care aveti pareri, va rog nu ezitati sa mi le spuneti.Maine vine ag. constatator la service sa vada masina:(.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreirusu , utilizator 14:21, 14 Ianuarie 2012
Pt un calcul cat mai corect apelati la un inspector de daune de la o firma concurenta de asigurari. Eu zic din experienta ca la un astfel de eveniment paguba nu poate duce la dauna totala. Puteti procura dv piesele din comert si nu de la service unde sunt cu mult mai scumpe.
Faceti si dv apel la un cunoscut mecanic care sa urmareasca modul cum se desfasoara reparatia si daca piesele pe care le aduceti sunt puse pe masina. Si nu acceptati dauna totala pt ca veti avea numai de pierdut.
Adrian.Tudor a scris:

Eu zic din experienta ca la un astfel de eveniment paguba nu poate duce la dauna totala.


Nu cunoastem marca si tipul auto, anul de fabricatie, starea de intretinere. Nu cred ca ne putem exprima deocamdata daca ajunge sau nu dauna totala. Ne-ar fi fost mai de ajutor daca ne-ati fi dat macar aceste elemente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri in caz de dauna totala auto dorinamanci dorinamanci Am fost victima unui accident auto in urma caruia masina mea a suferit daune majore. Societatea de asigurari considera ca se incadreaza la daune totale. Este ... (vezi toată discuția)
Despagubire r.c.a. bogdan070 bogdan070 Am avut un accident in urma caruia m-am ales cu masina avariata in partea din fata din vina unui alt sofer.Cei de la firma de asigurari au stabilit ca este ... (vezi toată discuția)
Probleme avizare dauna tavisor tavisor Se da urmatoarea situatie. Am fost accdidentat de catre un individ, urmand sa-mi repar masina la o companie de asigurari cu care vad ca multi au avut probleme. ... (vezi toată discuția)