avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

poate fi executat silit un imobil de statul roman daca imobilul respectiv este ipotecat de o banca? daca imobilul are doi proprietari (sot, sotie), dar executarea silita se realizeaza "impotriva" unui singur proprietar (sotul) se executa silit si cota sotiei?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Precup Maria , utilizator 19:56, 12 Decembrie 2011
Din pacate, puteti fi executat silit de catre statul roman, chiar daca aveti ipoteca pe imobil.Statul are sa va popreasca toate conturile bancare si de aici vine nenorocirea. Va sfatuiesc sa va ganditi foarte bine cum procedati sa va achitati datoriile fata de stat pentru ca penalitatile sunt foarte mari si sumele cresc zilnic.Multa bafta!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de la ifn credius motoidenisa19 motoidenisa19 [b]Buna seara as dori sa va spun ca nu sunt vreo reaplatnică dar acum o lună am rămas fără locul de muncă si acum câteva luni am luat si eu un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil Irina C Irina C Buna ziua, Am primit acasa instiintare de la birou executor cu mentiunea ca daca nu achit o anumita suma in 15 zile incepe executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Rate la banca andra2222 andra2222 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti, am doua credite de nevoi personale si un credit ipotecar, din pacate nu reusesc sa mai platesc nimic , abia reusesc sa ... (vezi toată discuția)