avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neexecutarea unei o executare u unei hotarari ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neexecutarea unei o executare u unei hotarari irevocabile - litigiu de munca

Va rog ajutati-ma . ce ar trebui sau cum ar trebui sa procedez daca am facut cerere de executare ( confirmare de primire ) catre firma , a trecut termenul de 15 ziule , si societatea nu mi-a platit drepturile conform hotararii si nici nu am primit nici un fel de raspuns . Hotararea este irevocabila , in cazul unui litigiu de munca, ce obliga societatea sa plateasca drepturile salariale pe o anumita perioada ( art .78 al.1 CM ) si anuleaza decizia de suspendare a contractului de munca ...Specific ca am timbrat hotararea si cererea de executare a fost impreuna cu copie xerox hotarare .Multumesc anticipat ...
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:22, 11 Octombrie 2008
Va puteti plinge penal impotriva societatii potrivit art. 277 din Codul muncii pentru nerespectarea acestei hotariri cu privire la plata drepturilor banesti. Daca s-a dispus si reintegrarea dv. in munca va puteti plinge in conditiile art. 278 din Codul muncii.
Mai exista si calea de a apela la un executor judecatoresc care sa porneasca executarea silita in baza hotaririi judecatoresti care constituie titlu executoriu/ Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii are societatea la reintegrare? soficoco soficoco buna ziua! am urmatoarea speta:un salariat castiga un litigiu de munca cu societatea.instanta dispune reintegrarea in baza art.78 Cm,plata drepturilor ... (vezi toată discuția)
Termen executare decizie reintegrare darom darom Executarea voluntara a deciziei de anulare concediere si reintegrare salariat este tinuta de vreun termen? Neexecutarea hot de reintegrare este infractiune cf ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza reangajarea! florinsadova florinsadova Am postat in acest forum situatia in care ma aflu dar cred ca trebuie sa fac din nou introducerea.Am castigat litigiul de munca ,respectiv fondul cat si ... (vezi toată discuția)