avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... masuratoare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

masuratoare

masuratoare parcelei fara ca proprietarul sau detinatorul titlului de proprietate sa fie anuntat si mutarea acestuia in alt loc decat cum este pe titlu este legal?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:05, 12 Decembrie 2011
Nu inteleg ce s-a mutat ,linia de hotar ,ce anume precizati expres ,exprimarea este alambicata si neclara.
Se mai practica mutarea pe alt amplasament al parcelei atunci cand se intocmeste un plan parcelar si se constata diferente intre suprafetele din acte si amplasamentul tuturor celor care sunt pusi in posesie. Un plan parcelar nou urmeaza sa fie avizat de catre OCPI.
In mod normal toti care au fost pusi in posesie in acea tarla ar trebui sa se regaseasca cu suprafata din acte. Sunt cazuri in care parcelarea se face si cu diminuari a suprafetelor puse in posesie
linia de hotar sa mutat cu 10 m dar problema este ca cei de la primarie nu au facut o masuratoare neanuntata cu toti proprietari din tarla si nu ma pot muta pe locul altcuiva
am facut o sesizare la primarie din luna iunie si nu am un raspuns din partea lor
Adresati-va instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate Ion Munteanu Ion Munteanu Buna ziua, De curand mama a deschis o actiune in instanta pentru modificarea (rectificarea) titlului de proprietate in care titular este bunicul (decedat) ... (vezi toată discuția)
Blocare lucrare cadastru Bazavan Bazavan Detin mai multe terenuri intr o tarla pentru care primaria nu are planul parcelar.pentru a mi putea efectua cadastru pe terenurile mele am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare cerul cerul Buna ziua! In urma unei succesiuni am in posesie un teren.Nu reusesc sa gasesc aceasta parcela.Este un teren intravilan si mi se pare normal ca sa existe ... (vezi toată discuția)