avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit teren agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit teren agricol

Sunt obligata sa platesc impozit pe un teren agricol mostenit de la bunicii mei , in conditiile in care terenul este nelucrat si nici nu am titlul de proprietate?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
loredana11, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:08, 17 Decembrie 2011
Retrocedarea s-a facut pe baza cererii mele de retrocedare si a inscrisurilor din registrul agricol asupra terenurilor detinute de bunicul meu.
La primaria comunei respective unde este situat terenul mi s-a spus ca pe baza cererii de retrocedare rezulta si calitatea mea de proprietar, repet, fara sa detin alt act de proprietate sau certificat de mostenitor.
Oare asa sa fie?
Multumesc pt. ajutor.
Acum trebuie sa va rezolvati treaba cu actul de proprietate, pentru ca treaba cu impozitul e clar ca odata ce figurati la ei ca vi s-a retrocedat, va si taxeaza. Interesati-va la primarie de unde puteti sa va ridicati actul daca spuneti ca nu-l aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate misu27 misu27 Am sa va prezint si eu o situatie cu care ma confrunt din 2013. Nu mai stiu cui sa ma adresez si ce sa fac. Problema e in felul urmator: Sotia mea a mostenit ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate, succesiune Alex.Bot Alex.Bot Bunicul meu a detinut (a decedat dupa legea 18/91) 2 hectare de teren agricol, suprafata care se regaseste in Registrul Agricol de dinainte de 89, si in ... (vezi toată discuția)