avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe si impozite - refuz eliberare fisa fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe si impozite - refuz eliberare fisa fiscala

buna dimineata, am cumparat o masina in 2010 pe numele meu ieri am fost la financiar sa platesc taxele si impozitele ptr ea si sa o scot din evidenta urmand sa o vand altei pers.la primaria din scornicesti.au loat bani ptr taxe si nu au vrut sa-mi elibereze fisa fiscala ptr masina pe motiv ca sotul meu avea o amenda de circulatie ne platita.mentionez ca eu nu am luat nici o amenda in viata mea si nici o datorie fata de stat.este posibil sa nu mi se elibereze fisa fiscala pana nu plateste sotu amenda?daca eu sunt despartita de sot nu pot sa vand masina fara el find proprietate personala cumparata pana in casatorie .multumesc mult si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:34, 13 Decembrie 2011
faceti dovada ca sunteti divortati si ca masina este proprietate personala si asa veti primi fisa fiscala
lyli a scris:

nu au vrut sa-mi elibereze fisa fiscala ptr masina pe motiv ca sotul meu avea o amenda de circulatie ne platita.
.

Art 115 al 1 din OG nr 92/2003 privind codul de procedura fiscala-republicat ce reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor,stipuleaza ca initial se achita amenzi,taxe si impozite aflate in urmarire si ulterior obligatiile fiscale curente sau solutionare cereri titular de rol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare certificat fiscal auto deoarece soțul are datorii ... mariah2010 mariah2010 Refuz eliberare certificat fiscal auto deoarece soțul are datorii la taxe și impozite. Vreau să ... (vezi toată discuția)
Ce lege ma obliga sa platesc niste amenzi anterioare la momentul inmatricularii unui autoturism? manunicoleta manunicoleta buna va rog sa-mi spuneti ce lege ma onbliga sa platesc niste amenzi anterioare la momentul inmatricularii unui autoturism (vezi toată discuția)
Problema certificat fiscal cu datorii Bogdan-D Bogdan-D Buna ziua, am cumparat o masina cu toate actele in regula si am facut contract de vanzare cumparare pe numele meu, dar vreau sa inmatriculez masina pe numele ... (vezi toată discuția)