avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce lege ma obliga sa platesc niste amenzi anterioare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce lege ma obliga sa platesc niste amenzi anterioare la momentul inmatricularii unui autoturism?

buna va rog sa-mi spuneti ce lege ma onbliga sa platesc niste amenzi anterioare la momentul inmatricularii unui autoturism
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 19:03, 20 Martie 2012
Art 115 al 1 din OG nr 92/2003 privind codul de procedura fiscala,republicata - ce reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor ,precizeaza ca initial se achita amenzi,taxe si impozite aflate in urmarire si ulterior obligatiile fiscale curente
Amenda se da unei persoane, nu unei masini. Nu am auzit ca pana acum sa se solicite certifcat fiscal care sa ateste starea debitelor unui cumparator. La solicitarea radierii vanzatorul trebuie sa aiba achitate impozitele aferente acelei masini. De altceva nu am auzit. Dar e adevarat ca nu am studiat pana acum problema, am vazut procedura la inmatricularea masinii mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema certificat fiscal cu datorii Bogdan-D Bogdan-D Buna ziua, am cumparat o masina cu toate actele in regula si am facut contract de vanzare cumparare pe numele meu, dar vreau sa inmatriculez masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la cerere margot_mlm margot_mlm Buna seara, As dori sa stiu daca se poate radia o masina la cerere fara sa fi platit impozitul datorat la stat si fara talonul masinii. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie si impozit auto neplatite akustic akustic Buna ziua, De curand m-am casatorit si mi-am schimbat domiciliul unde locuiam pe cel al sotiei.Am o masina pe numele meu inscrisa pe carte si certificat pe ... (vezi toată discuția)