avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto la cerere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto la cerere

Buna seara,

As dori sa stiu daca se poate radia o masina la cerere fara sa fi platit impozitul datorat la stat si fara talonul masinii.

Multumesc anticipat!
Sarbatori fericite!

Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 22:51, 29 Decembrie 2011
Nu se poate.
Aveti nevoie de certificat fiscal sau fisa de inmatriculare cu viza sectiei financiare si certificatul de inmatriculare pe langa celelalte acte.
Nu, nu veti putea radia fara sa aveti toate actele si fara sa va fi platit taxele toate datorate.
Mai am o intrebare....daca se declara talonul furat/pierdut se va putea totusi radia masina?

Multumesc,
In temeiul art 115 alin 1 din OG nr 92/2003 privind Codul de procedura fiscala republicat,
ce reglementeaza ordinea de stingere a datoriilor,initial se achita sume restante din amenzi,taxe si impozite aflate in urmarire si ulterior se solutioneaza cererile titularului si obligatiile fiscale curente
Nu se poate radia bun din evidenta ,decat ulterior achitarii integrale a tuturor sumelor in evidenta autoritatii fiscale - drept restante
Nu. Se va solicita un duplicat dupa certificatul de inmatriculare, supa care se reia procedura de radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema certificat fiscal cu datorii Bogdan-D Bogdan-D Buna ziua, am cumparat o masina cu toate actele in regula si am facut contract de vanzare cumparare pe numele meu, dar vreau sa inmatriculez masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in eu am vandut masina. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Este posibila radierea unei masini din 1982 (30 ani) ,inscrisa doar la taxe si impozite?( ea fiind dusa la centru de metale vechi cu ceva timp in urma, neavand dovada) DGBogdan88 DGBogdan88 In anul 2007 m-am mutat din sectorul 2 al Capitalei, in sectorul 5, lasand inscrise pe acea adresa 2 masini( inscrise pe numele tatalui meu).In 2010 ,tatal meu ... (vezi toată discuția)