avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Apostila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Apostila

Va rog sa- mi spuneti daca locuiesc in sectorul 2 Bucuresti si doresc sa pun APOSTILA pe certificatul de nastere al fiului meu plecat din tara ,certificat eliberat la sectorul 4
- unde trbuie sa se faca apostilarea
- aproximativ in cit timp se face aposilarea
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:33, 13 Decembrie 2011
Apostila se aplica de catre Prefectura, costul este de 25 lei/buc. certificat, iar de regula dimineata se preiau actele iar la amiaza se elibereaza. S-ar putea sa va trebuiasca procura pentru ca nu toate prefecturile admit gradele de rudenie in sensul de a va prezenta dvs, cu actele fiului care presupun ca este major(ati specificat ca este plecat in strainatate). Faceti mai intai o intrebare telefonic. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Superlegalizare documente cetatean strain non ue, stat nemembru conventie haga absolutemix absolutemix Planuiesc sa ma casatoresc cu un cetatean strain apartinand unui stat non UE, nemembru al conventiei de la Haga. Am inteels perfect ce documente trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Apostila pe certificatul de nastere si pe cazier alexeflorin alexeflorin Imi puteti spune si mie cum sa procedez pentru a pune apostila pe un certificat de nastere si pe cazierul judiciar . .Mentionez ca cele doua acte sint ale ... (vezi toată discuția)
Apostila de la haga dumibog dumibog In cazul in care printr-o declaratie notarila generala se cesioneaza o parte din drepturile procesuale potentiale catre o persoana de alta cetatenie dintr-o ... (vezi toată discuția)