avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... e.on energie - factura exagerata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

e.on energie - factura exagerata

cine poate sa ma ajute si pe mine cu o informartie si anume
Nu am avut citit contorul vreo 2 ani, facturile au venit normal inclusiv celle de regularizare si cand colo m-am trezit cu o factura de 35000 lei, cica nu s-a citit bine.As vrea sa deschid proces, oare am sanse de castig?
multumesc
Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 09:29, 15 Decembrie 2011
Pai daca a-ti primit facturi de regularizare atunci inseamna ca s-a citit contorul de gaze.
V-ati pus intrebarea daca acest contor inregistreaza corect consumul?
A-ti avea sanse de castig intr-un eventual proces.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
Lucian Stanescu, Avocat
verificati indexul de pe ultima factura si cel de la contor sa vedeti daca exista cat de cat similitudini. Daca diferenta intre cele doua este foarte mare (pe factura aveti mult mai mult) atunci puteti sa faceti reclamatie la ei in vederea reverificarii indexului, anularii facturii si emiterii alteia noi care sa fie corecta
"Nu am avut citit contorul vreo 2 ani, facturile au venit normal"
facturile respective au fost platite?
care este cuantumul lor aproximativ?
contorul nu l-ati citit dvs? de vreme ce au venit facturi de regularizare inseamna ca l-au citit cei de la E.ON. au avut acces sa il citeasca?
la adresa respectiva, unde este montat contorul, sta cineva tot timpul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu ? codrut2 codrut2 Este obligatoriu sa primim in casa reprezentantul enel sa citeasca indexul contoarului? Eu nu prea permit multa lume la mine in casa si mi se pare ceva ... (vezi toată discuția)
Regularizare factura gaz corecta ! ContSters226071 ContSters226071 buna ziua! eu sunt consumator casnic de gaze naturale, avand contract cu autocitire LUNARA si beneficiez de ajutor de caldura LUNAR = 262 ron. facturile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si eu am o problema cu enel.timp de 8 ani luna de luna ... Sofiamama Sofiamama Buna ziua Si eu am o problema cu enel.timp de 8 ani luna de luna am dat indexul lunar la autocitire.timp de 8 ani din 2015 nu a venit nimeni sa citeasca ... (vezi toată discuția)