avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parere jurisprundenta og 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parere jurisprundenta og 119/2007

In cazul de fata am de inaintat o actiune pe og 119/2007, unde am in probatoriu contractul semnat intre parti, fisa clientului ( cu o parte din plati efectuate prin OP ), si 4 facturi nesemnate si nestampilate ( in schimb pe facturii scrie ca au fost trimise prin posta ), dovada trimiterii facturilor prin posta.

Din pacate, imi este teama ca nu pot dovedi caracterul cert, lichid si exigibil al creantei cata vreme facturile nu sunt semnate/insusite de catre debitor.

Ati mai avut de lucru cu situatii similare.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 15:32, 13 Decembrie 2011
depinde si de judecatorul unde iti nimereste dosarul. singurele lucruri pe care il poti pierde sunt timpul si taxa de 39 ron.
Sau varianta prin care cer un control incrucisat catre garda financiara sa verifice respectivele facturii, urmand ca rapspunsul lor sa-l atasesez la dosar.
Transmiteti un Extras de cont, la zi, si solicitati confirmarea sau infirmarea lui in termen de 5 zile de la comunicarea lui (pastrati dovada comunicarii : fax sau confirmarea de primire). Specificati faptul ca : necomunicarea raspunsului in maxim 5 zile are valoarea acceptarii soldului.
:D Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura nestampilata venera-dorina venera-dorina Buna ziua! Factura nestampilata este considerata acceptata in instanta pentru recuperarea unor creante? Precizez ca nu exista contract incheiat. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Facturi nesemnate si nestampilate Cristianna Cristianna Buna seara!Avem de recuperat 320 milioane lei vechi de la o firma.300 milioane pe o factura semnata si stampilata si cele 20 milioane pe 2 facturi,una de 3 ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata..ajutor... deea_lex deea_lex tot pierd somatii de plata pe motivul ca nu fac dovada primirii facturilor de catre debitor. este adevarat ca societatea la care lucrez nu si-a parstrat in mod ... (vezi toată discuția)