avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... o intrebare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

o intrebare

Va rog frumos sa imi scrieti de ce acte am nevoie in situatia mea.lucrez la o institutie de stat cu prestari servicii la un program de 3 ore pe zi/sunt pfa.
Desfasor ca activitate principala----Activitati de contabilitate si audit financiar,consultanta in domeniul fiscal-6920.
V-as ruga sa imi scrieti cat mai concret absolut toate demersurile pe care eu trebuie sa le fac.stiu doar ca am nevoie de 1 facturier mai departe nu mai stiu.
Va multumesc.astept raspuns cat mai rapid.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:22, 14 Decembrie 2011
Va trebuie un Registrul-jurnal de încasări si plati (cod 14-1-1/b) pentru pfa. Orice suma plătită, respectiv încasată, în numerar sau prin banca se va inregistra în mod obligatoriu, cronologic, în acest registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala iubiritza iubiritza buna ziua, am infiintat o II, profil confectionare si vanzare in piete targuri a bijuteriilor hand made. urmatorul pas este sa invat cum anume trebuie sa tin ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la o persoana fizica prin contul bancar al pfa-ului MARIA_O MARIA_O Buna ziua Sunt un PFA si am primit un imprumut de la o persoana fizica prin contul bancar al PFA-ului(bineinteles pt PFA am folosit banii)? Trebuie sa trec ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)