avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobiliara - recuperare creanta.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobiliara - recuperare creanta.

Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru executarea silita a unei persoane fizice care imi datoreaza o suma de bani. Ca si bun supus executarii este imobilul detinut in proprietate de persoana respectiva. S-au organizat 3 licitatii si nu s-a primit nici o oferta de cumparare chiar daca valoare a scazut la 75% din valoarea trecuta in raportul de evaluare.
Eu cum imi pot recupera prejudiciul???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 13 Decembrie 2011
Aveti varianta fie sa asteptati daca apar terti interesati de bunul dedus executarii si de pretul comunicat,fie,puteti adjudeca dvs bunul dedus executarii ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- licitatie imobil; pret madalina-larisa madalina-larisa Buna seara, am o nelamurire si as fi recunoscatoare daca ma-ti putea ajuta...am o hotarare definitiva si irevocabila la un proces(am imprumutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)
Nulitatea procesului verbal de adjudecare imobiliara SPavel SPavel Buna seara ! La o licitatie imobiliara organizat de B.E.J …… , un imobil este vandut sub 75% din valoarea de evaluare . La licitatie participa o singura ... (vezi toată discuția)
Care este pretul minim de vanzare a unui imobil prin executare silita cristap cristap Am un credit ,pe care nu l-am mai putut achita,binenteles girat cu un imobil.Acuma am fost somat la plata si urmeaza executarea silita a acestuia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)