avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unei gradinite intr-un apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unei gradinite intr-un apartament

Buna ziua,
Dupa absolvirea studiilor postuniversitare, pentru ca nu am un servici remunerat m-am gandit la posibilitatea deschiderii unei mini-gradinite (2 grupe a cate 5-8 copii) intr-un apartament personal de 2 camere 50 m (plus terasa 60m), et.1, unde sa imi desfasor actvitatea didactica. Apartamentul este un altul decat cel de domiciliu, actualmente inchiriat pe sume minime. Investitia initiala ar fi restransa: renovare, remobilare completa, jucarii.
Mi-ar fi de mare folos sfaturile d-voastra:
-credeti ca as avea posibilitatea infiintarii unei astfel de activitati intr-un apartament?
-care ar fi formula optima de denumire a activitatii? (gradinita nu este permis parca.)
-care sunt pasii pe care ii am de urmat pentru demararea activitatii?
Va multumesc mult....
Cel mai recent răspuns: Ioana Aldea , Consilier juridic 09:36, 14 Decembrie 2011
Deschideti urmatorul link pentru a va informa cu privire la pasii de urmat :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament.... eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa ma informati asupra pasilor pe care trebie sa-i parcurg in urmatoarea situatie: -locuiesc intr-un bloc construit in 2007,adica este ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari fara administrator claudia_petre87 claudia_petre87 Buna ziua, Detin un apartament in orasul Mioveni, jud. Arges. In acest bloc toata lumea are contorizare individuala la apa, gaze, factura de gunoi se ... (vezi toată discuția)