avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte reangajare

Buna ziua!
Pentru o persoana ce se va intoarce din concediu crestere copil mai este necesara repartitie de la fortele de munca? Cred ca doar o fisa de aptitudine de la medicul firmei si un nou cazier sunt necesare.( functia gestionar). Cred bine? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:04, 14 Decembrie 2011
Da.
Salariata trebuie sa efectueze analizele medicale si sa aduca cazierul.
1. Pe perioada cat a fost in CCC persoana a avut CIM suspendat (nu incetat) adica era tot salariata unitatii dar nu presta munca si nu primea salariu.
2. La revenirea din CCC face o cerere prin care solicita incetarea suspendarii CIM si rteluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
3. Asadar nu este vorba de o reangajare ci de o revenire la activitat dupa 2 ani si nu e nevoie de repartitie de la Agentia de Somaj si nici de un nou cazier.
4. Daca medicul de medicina muncii care deserveste unitatea considera ca este nevoie de o alta fisa de aptitudine atunci o poate face el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajarea aceleiasi persoane la 2 luni dupa incetare cim conf art. 31 alin 3 cm madina71 madina71 Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am avut o salariata careia, acum aprox. 2 luni, i-a incetat cim in perioada de proba (cf. art ... (vezi toată discuția)
Inspectia muncii Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu Buna ziua tuturor! in cazul in care am doar fisa de aptitudini vizata cu \"apt\" de la inspectia muncii, semnata si parafata, altceva nu am primit de la ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu de crestere a copilului? molly27 molly27 Buna, Firma se afla intr-o situatie,in care este nevoit sa reduca personalul,deja a trimis cateva angajati in somaj,cu art.65(1) din C.M. Este posibil ... (vezi toată discuția)