avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parerea minorului in proces conteaza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parerea minorului in proces conteaza

Parerea unui minor in procesul de divort are o influienta asupra judecatorului .
La audierea minorului , acesta a cerut sa locuiasca cu mama .
Se mai poate cere reaudiere minorului deoarece acesta a fos audiat in spania iar acesta find influientat de mama . Doresc sa mai adaug faptul ca ordonanta presedinteala mia acordat custodia minorului .
Cel mai recent răspuns: yarrrns , utilizator 10:40, 14 Decembrie 2011
Nu vad cum.
Nu ati reusit punerea in executare a hotararii pe ordonanta?
Am facut demersurile la ministerul justitiei asa cum ma-ti sfatuit dumneavoastra dar inca nu stiu nimic nu am nici un raspuns de la acestea , am trimis actele care mi-au fost cerute si astepr un raspuns . Doresc sa va multumesc pentru tot ajutorul dat de dumneavoastra .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea tutelei minorilor blacktano blacktano As vrea sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez sau care sunt demersurile care trebuie sa le urmez, sa obtin tutela asupra copiilor mei,. ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita minor si custodie comuna sperantagabi sperantagabi daca nu am avut avocat intrun proces de divort ,mam reprezentet singur din lipsa financiara, in incheiere am cerut custodie comuna ,dar nu mi sa dat, nu am ... (vezi toată discuția)