avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Depunerea plingerea penala: Termen de depunere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Depunerea plingerea penala: Termen de depunere

In octombrie din 2009 am depus o pligere pentru "tulburarea de posesia" impotriva cineva care m-a inchis o restaurant cu motivarea ca nu am platit chiria dar eu am toate chitantele ca am platit.
Nu am castigat din motivul ca tribunalul a trimis decisia la sediul firmei (si nu aveo acces si acolo) si nu am facut recurs la termen.
La restorant respectiv am avut mai multe probleme (a trebuit sa platesc gas de an de zile neplatit de fostul chiriasul si ma se oprea activitate dac nu plateo, la fel cu curent si telefonul si apa).
Si dupa ca proprietario imobilului a inchis, nu mai am avut acces la restaurant si a ramas acolo toate bunirile si investitie.
Acum doresc sa depun o plingere pentru "inselaciune, furt, fals si us de fals" dar,
dupa 2 ani de zile, se mai poate??
Merci!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:46, 14 Decembrie 2011
Da, pentru toate infractiunile amintite de dvs. este posibila depunerea plangerii, chiar si dupa 2 ani.
Totul este ca probele pe care trebuie sa va sprijiniti plangerea sa mai existe, pentru a putea fi administrate , intrucat pe baza acestor probe doar se poate stabili existenta faptelor si vinovatia faptuitorilor.
Sau din contra ,daca in final nu se probeaza acuzele,aveti posibilitatea sa fiti dvs actionat in instanta pentru denuntare calomnioasa,fapta prevazuta si pedepsita de art 259 cod penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna, sunt Piccli, cer scuze pentru deranj continuo. Am facut o plingerea pentru tulburarea de posesia la cineva pentru ce m-a dat afara de o spatio ... (vezi toată discuția)
Eroare in procedura penale?? Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli IN AUGUST 2009 M-A SA INTIMPLAT CEVA PROBLEMELE TOATE IMPREUNA: - PROPRIETARIU CLADIRE UNDE AVEO O RESTORANT IN CHIRIA, SA DUS ACOLO (LA RESTORANT) IN ... (vezi toată discuția)
Este o termen pentru cercetarea de la o plingerea penala? Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna, Am depus o plingerea penala la Parchetul din Arad in data 20 mai 1011, pentru ce me se a furat (golit) tot din apartamentul. In octombrie inca nu ... (vezi toată discuția)