avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum se calculeaza termenul de prescriere a unei linii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum se calculeaza termenul de prescriere a unei linii de credit

Buna Ziua ,am contractat o linie de credit de 10000 lei si un card de credit de aprox 3500 lei in 30.11.2008, din diverse motive nu am putut sa o achit . Din 2008 si pana astazi nu am primit nici o notificare din partea bancii , astazi m-au invitat si mi-au zis ca daca platesc pana pe 28.11 sunt scutit de aproape 6500 lei dobanzi . Oferta este prea buna sa faca o banca un asa discount . Nu cumva datoriile s-au prescris?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:02, 14 Decembrie 2011
Nu cred. Pentru fiecare suma folosita aveti un data scadenta, calculati 3 ani de la data scadentei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit - executare - 6 ani de la declararea scadenta a creditului stela1986 stela1986 Buna ziua, Am nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: in anul 2006 am luat un credit si un card de la RBS. Incepand cu luna iulie 2008 din ... (vezi toată discuția)
Credit - declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor augustin30 augustin30 Buna ziua. Am primit de la Banca o notificare privind declararea scadentei anticipate a tuturor sumelor datorate in baza contractului de credit. Creditul e de ... (vezi toată discuția)
Executare silita lumifatu lumifatu Buna dimineata Din 2007, de cand am facut ultima plata catre un IFN, primesc tot felul de notificari din partea acestui IFN sau a unor firme de recuperare. ... (vezi toată discuția)