avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua!-majorare pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua!-majorare pensie

am depus o actiune de majorare pensie intretinere in favoarea fiicei mele. instanta s-a pronuntat dandu-mi castig de cauza. astazi am primit comunicarea...intrebarea mea este.." Cum trebuie sa procedez in continuare? Eu trebuie sa trimit aceasta hotarare la locul de munca al fostului sot ,pt ca in baza acesteia sa se majoreze pensia, sau Judecatoria face comunicarea si catre locul de munca? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: crisstell , utilizator 18:49, 14 Decembrie 2011
va adresati cu o cerere scrisa institutiei la care anexati copie dupa Sentinta definitiva si irevocabila ca ei sa o puna inaplicare
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare integrala guest3333 guest3333 Instanta s-a pronuntat asupra a doua cereri: program de vizita minor si majorare pensie intretinere pe data de 01.04.2016. Pe data de 10.04 s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Termen de la pronuntare Poesia74 Poesia74 Buna ziua, Am dat in judecata pe tatal filului meu pentru majorare pensie alimentara in luna aprilie anul curent. Solutionarea dosarului s-a pronuntat pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Andrei_I Andrei_I Buna ziua! Am o hotarare data de catre judecatorie, irevocabila pe divort. Cand se implineste termenul de apel pentru celelalte capete de cerere, cel care ma ... (vezi toată discuția)