avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de inchiriere, AP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de inchiriere, AP

Buna ziua,
asociatia de proprietari (120 apart) functioneaza in balconul administratorei. Acelasi balcon e sediu pentru alte 4 asociatii administrate de aceeasi administratora.La solicitarea scrisa adresata presedintelui asociatiei prin care doresc copie a contractului de inchiriere a spatiului initial am fost aminata (in scris) pe motiv de "varuiala" si mutat arhiva. Dupa ce s-a terminat curatenia mi s-a spus (verbal) ca de fapt nu exista contract de inchiriere pentru spatiul pe care noi il platim, ci doar un proces-verbal de acum 4 ani. In ce baza se opreste pe lista de plata c/v chiriei spatiului daca nu exista contract? E legal? Ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:37, 14 Octombrie 2008
NU. Acestia nu suporta pierderile de la AC deoarece sunt debransati de la coloana comuna (in cazul in care s-au debransat cu adevarat, am intalnit caz in care avea centrala proprie ...si la bucatarie isi facuse o inginerie de se folosea de AC de la teava comuna....).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferete la apa rece Vasile Badea Vasile Badea Poate sa ma lamureasca cineva? La asociatia de proprieteri de cateva luni de zile se plateste pentru apa rece, desi am adus la cunostiinta administratorei si ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa la o asociatie de proprietari calin felicia calin felicia De un an in fiecare luna la asociatia mea de proprietari imi pune pierderi de apa 16-22 lei/ luna. Acestea se calculeaza la suprafata apartamentului sau la ... (vezi toată discuția)
Diferenta apa calda, boiler instalat cyan cyan Intentionez sa montez un boiler pentru apa calda dar fara sa ma debransez de la conducta de apa calda sau sa o sigilez/blochez cu vreun dop deoarece in cazul ... (vezi toată discuția)