avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare act aditional suspendare cim pt concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare act aditional suspendare cim pt concediu salariu

Buna seara.

Raportarea in Revisal a suspendarii CIM se face in termen de 20 zile lucratoare de la data suspendarii-dar pe actul aditional de suspendare CIM ce data se trece (ma refer la data actului aditional): data transmiterii catre Revisal sau data anterioara susoendarii?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:29, 14 Decembrie 2011
Data actului aditional este data incheierii acestuia ... in principiu , ar trebui sa fie data de cand incepe suspendarea c.i.m. .. intrucat nu vad cum se poate transmite prin REVISAL fara a avea la mana un act ....
la art 54 se poate suspenda CIM pentru o durata mai mare de 30 zile?
Da, se poate ... insa potrivit art.153 alin.2 C.mun., durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern. .... in lipsa unor astfel de prevederi durata CFP se poate negocia cu angajatorul
Deci nu este gresit daca am suspendat CIM conf art 54 pe o durata de 3 luni, la cererea salariatului?
ramona chisalita a scris:

Deci nu este gresit daca am suspendat CIM conf art 54 pe o durata de 3 luni, la cererea salariatului?


Nu este gresit acest lucru .. insa pentru a intampina eventualele neplaceri , in viitor, ar fi bine sa se prevada in R.I. durata maxima a termenului pentru care se poate solicita CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca glicozilata glicozilata Am suspendat contractul de munca pe o perioada de 1 an de zile (din 01.02.2013-01.02.2014.). Lucrez in sanatate intr-un spital la stat. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ortanda ortanda Buna ziua, Legea da dreptul la 30 zile calendaristice pentru concediul fara plata, deci sunt incluse si zilele de sambata si duminica. Angajatul poate semna ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)