avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli executare silita

Avem o hotarare judecatoreasca intr-o speta de granituire. Vecinii respectivi continua sa ne creeze probleme de fiecare data cand intram pe aceea portiune de teren, pentru ei aceea hotarare nu inseamna nimic, fac scandal, tipa, ne insulta si ne ameninta ca ne omoara daca mai intram in curtea lor?!. Nu exista gard pe aceea portiune, nu am facut inca pentru ca ei fac taraboi doar pentru ca ne aflam fizic pe acel teren, dar sa mai si construim gard, deci in situatia data, va trebui sa apelam la un executor judecatoresc, cum se procedeaza cu plata cheltuielilor aferente acestui demers? Ei inca mai au sa ne dea bani reprezentand partea lor de cheltuieli de judecata in procesul de granituire, din luna mai pana acum ne-au trimis 450 lei (mai au de plata 159,65 lei), am intrebat de ce nu ne da banii - raspunsul a fost ca nu vrea.

Multumesc,
Gabriela Toma
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:55, 15 Decembrie 2011
Solicitati instantei care a pronuntat hotararea sa o investeasca cu formula executorie,ulterior apelati la executor judecatoresc
Costurile aferente executarii de regula sunt suportate de debitor,in conditiile in care acesta este solvabil,prezinta interes si buna credinta pentru respectarea hotararii judecatoresti
Fata de raspunsul vecinilor ,avand in vedere ca detineti hotararea instantei de judecata-favorabila dvs,daca aveti interes in recuperarea sumelor dispuse de instanta, se impune sa demarati procedura executarii silite,ale caror costuri vor fi puse in sarcina vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut.ion Ionut.ion Buna ziua, Printr-o hotarare judecatoreasca ( ramasa definitiva in urma apelului la Tribunal dar acest apel nu a mai fost continuat...) in urma unei actiuni ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! In cazul in care intre proprietatea mea si proprietatea altei persoanei se afla o suprafata de teren ce nu ne apartine niciuna unuia dintre noi, in ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate cadastrata. posibile solutii. Alkaid Alkaid Buna ziua. Problema este urmatoarea. Sunt proprietar al unui teren intravilan intr-o localitate din Valcea, dobandit prin mostenire. Anul trecut am efectuat ... (vezi toată discuția)