Sunt casatorit, si am doi copii majori din data de 09.12.2011.Pe data de 03.12.2011, sotia si cei doi copii isi exprima dorinta ca vor sa plece din locuinta, ceea ce eu le-am sprijinit, in sensul ca am apelat serviciul 112, si parasirea s-a facut in prezenta organelor de politie, iar dupa plecarea lor din imobil m-am deplasat la Sectia de politie si am depus reclamatie, sub nr de inregistrare, ca acestea au parasit domiciliu, si sa se faca demersurile legale cu privire la adresa pe care ele au avuto pana la data sus mentionata....In alta ordine de idei, vorbesc frumos telefonic cu sotia, si imi exprim dorinta de a desface casatoria pe cale amiabila, ce in parte finala ea ma roaga sa mai asteptam in acest sens ca inca nu este pregatita, si in plus nici nu are bani, sa faca un prim pas(schimbare acte personale dupa divort)...Sunte-m legati de doua locuinte, dobandite in timpul casatoriei, dar prin plecarea lor, sunt cheltuielile obligatorii pe care le au aceste imobile, iar eu nu am nici eu posibilitatea de a le achita...Ele nu au cum sa fie oprite....pe mine nu ma intereseaza aceste bunuri, sub nici o forma, si absolut nimic....si nici cheltuieli in acest sens nu mai sunt dispus sa fac....Sotia nu doreste sa preia nici ea, tot pe acest motiv, dar motiveaza ca doreste sa ramana copiilor....Copii au spus foarte clar ca nu sunt interesati....In speranta, ca m-am facut inteles, sau daca mai este nevoie de ceva lamurii cu multa placere, raspund prin prisma faptului ca pe mine ma intereseaza un singur fapt...LINISTE, din toate punctele de vedere, sa devin un om liber si sa fac ce doresc eu , cand doresc eu, in functie de situatia de moment si sa nu mai mustre constiinta, ca vin probleme declansate de datorii, sau orice altceva...Exista vre-o cale legala, pe care sa o parcurag in timpul cel mai scut, si daca exista, care sa fie inceputul acesteia?De mentionat este si adevarul ca eu acum, in acest moment, nu dispun de absolut nimic, financiar, sau daca as gasii o solutie, spre exempul a da spre inchiriere acest apartament din Bucuresti, nu stiu daca o pot face si daca nu este nevoie de si de consimtamantul sotiei, care sub nici o forma nu ar fi de acord....si chiar daca eu i-am spus ca au inceput datorii, deja, nici in acest sens nu face faptic nimic...Contractele renel, apa nova, etc, sunt pe numele meu....Ea se regaseste numai in contractele de vanzare cumparare, al celor doua locuinte, si momentan are si domiciliul sub adresa apartamentului amintit mai sus...Va multumesc respectos pentru un eventual, raspuns care sa ma duca intr-o directie din care sa scap de toate aceste nemernicii...
Cel mai recent răspuns:
ContSters118550 , utilizator
21:47, 15 Decembrie 2011