avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

Ofertantul X depune o scrisoare de garantie bancara pentru taxa de participare la licitatie. Nu este declarat castigator si formuleaza contestatie la CNSC, contestatia fiind respinsa ca tardiv formulata, situatie in care potrivit legii, urmeaza a fi retinuta din garantie o anumita suma.Cum poate fi retinuta aceasta suma din scrisoarea de garantie bancara? Cu multumiri..
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:23, 16 Decembrie 2011
Se transmite scrisoarea la banca emitenta cu adresa de inaintare in care se solicita executarea scrisorii prin retinerea sumei din art.278^1. Detaliati in adresa modul de calcul al sumei si temeiul legal in care se face solicitarea. Aveti grija la termenul de valabilitate a scrisorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Executare scrisoare grantie bancara de participare la licitatie rh rh Societatea A participa la o licitatie pentru achizitie de bunuri. Organizatorul licitatiei,deschide ofertele primite (3) si confirma ca societatea A are pretul ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat procedura- caracter angajant scrisoare bancara ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua! In urma unei cereri de oferte , oferta noastra a fost respinsa ca inacceptabila, cf preved art36 al 1 lit b din Hg 925/2006 si neconforma , cf art ... (vezi toată discuția)