avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... atragere raspundere materiala- apartament
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

atragere raspundere materiala- apartament

Buna ziua!

Pentru unul dintre parintii mei s-a atras raspunderea materiala ca fost administrator al unei societati. Parintii mei detin un partament..ce poate fi executat.
Sentinta abia a fost data, urmand sa se faca recurs in 10 zile.
Daca zilele astea vindem apartamentul unei terte persoane, exista riscul ca vanzarea sa fie intoarsa?
Cel mai recent răspuns: irinuca21 , utilizator 14:49, 15 Decembrie 2011
Va putea fi considerata o vanzare in dauna creditorilor si actul este susceptibil de anulare
Sa inteleg ca ar fi inutila o astfel de vanzare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri comune sotilor ramolex ramolex as vrea sa va supun atentiei urmatoarea speta. sotul meu a fost administratorul unei societati, iar in urma intrarii in faliment, i s-a atras raspunderea ... (vezi toată discuția)
Societate dizolvata-restante la buget-hotarare definitiva pentru executare fost administrator-unic asociat ContSters284295 ContSters284295 Am sechestru pe apartament pentru o datorie rezultata in urma dizolvarii, falimentului societatii la care am fost asociat unic. Hotararea este definitiva. Ce ... (vezi toată discuția)
Faliment atragere raspundere administrator emil botescu emil botescu cum se poate anula o sentinta in care a fost atrasa raspunderea materiala a administratorului ? (vezi toată discuția)