avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege abuziva privind imposibilitatea deconectarii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege abuziva privind imposibilitatea deconectarii de la reteaua locala de termoficare

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
in blocul in care locuiesc,mai precis pe scara, toate apartamentele sunt racordate la sistemul de incalzire local,iar gazele sunt trase pana in fata scarii.Din varii motive,am hotarat ca de la anul dorim sa instalam centrala de apartament cu gaz si am cautat sa aflam pasii pe care ii avem de urmat in acest caz,cand,surpriza,cf unui ordin ANRSC aflu ca in cazul in care condominiul nu a fost spart,adica in cazul nostru,daca nici un apartament nu e deja debransat de la sistemul de stat,atunci debransarea este imposibila-mai precis Radetul nu va aproba cererea mea de debransare.
Inteleg de aici ca sunt obligata sa platesc un serviciu pe care nu-l mai doresc sau pe care nu-mi mai permit sa-l platesc.Nu inteleg de ce nu pot obtine debransarea daca obtin acordul vecinilor si intocmesc tot ceea ce e necesar in privinta documentatiei,mi-se pare complet abuziv.
In acest caz,ma gandesc serios sa dau Radet-ul in judecata ,nu vad alta solutie pt a trece de acest abuz si nu imi imaginez ca, nici macar in Ro unde justitia e cum e,n-as avea castig de cauza.
Rog persoanele cu pregatirea/experienta necesara sau cele care cunosc cazuri similare sa impartaseasca cele stiute, sunt sigura ca mai sunt si altii in aceasta situatie "imposibila" care renunta sau se zbat in hatisurile sistemului.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alina1982 , utilizator 11:07, 4 Aprilie 2012
Asadar se poate lua hotararea prin decizia majoritatii..

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la centrala blocului Cyxis Cyxis Situatia se prezinta astfel: apartament in bloc cu 4 scari, toate 4 scarile au o singura centrala termica proprie ( nu Radet ). Problema este costul exagerat ... (vezi toată discuția)
Încalzire la bloc cu centralã proprie viorel99 viorel99 Bună seara . Ce act normativ regelemntează repartizarea cheltuielilor că încălzirea, în bloc sunt şi proprietari cu CT proprie. (vezi toată discuția)
Debransare de la radet 2017 CostinSibi CostinSibi Buna ziua, as dori si eu sa stiu in ce conditii ma pot debransa de la RADET, in anul 2017, avand in vedere ca in cadrul asociatiei de proprietari din care ... (vezi toată discuția)