avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere unilaterala a contractului de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere unilaterala a contractului de arenda

se poate rezilia un contract de arenda unilateral daca una dintre parti se razgindeste intre timp, desi in ctr.. este stipulat ca nu se poate rezilia unilateral? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 22:06, 15 Decembrie 2011
Stimat forumist:

pacta sunt servanda.

Încercați, deci, o reziliere prin acord.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
andreigrigoriu, moderator
daca nu este prevazut in contract , singura modalitate , daca aveti motive temeinice si plauzibile , este instanta de judecata. consultati un av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de reziliere contract-vanzare cumparare marlene_nena marlene_nena Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un contract de vanzare-cumparare poate fi reziliat dupa ce acesta a fost transmis spre inregistrare la Oficiul de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract persoane juridice Joanna7 Joanna7 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt conditiile in care se poate rezilia un contract de furnizare servicii intre 2 persoane juridice care nu are ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract de leasing ContSters115121 ContSters115121 Buna seara, Am si eu o problema si am nevoie de ajutorul dvs. In contractele de leasing pe care firma le are incheiate cu o banca, sunt cel putin 2 clauze ... (vezi toată discuția)