avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cd paote da de permis?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cd paote da de permis?

daca a fost comdamnat la 6ani fara permis dupa cat timp poate da pt redobandire?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 12:09, 16 Decembrie 2011
atunci cand se termina interdictia data de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa sustin examenul auto daca am fost condamnat de doua ori, prima oara pentru o alcoolemie mai mare decat cea legala si a doua oara pentru ca am condus fara permis? cristinel29 cristinel29 cand pot da de permis daca am fost comdamnat de 2 ori,prima oara pentru o alcolemie mai mare decat cea legala si am fost condamnat la 4 luni cu suspendare si a ... (vezi toată discuția)
Interdictia exercitarii profesiei - sofer tir constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie Am o sentinta penala la regimul circulatie ramasa definitiva in data de 15.03.2010 in Cehia.Pedeapsa a fost de 6 luni cu suspendare si anularea permisului si ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in ro. redobandit in uk. am dreptul de a conduce in ro cu acest permis? Vali9090 Vali9090 In urma unui accident rutier am avut permisul de conducere anulat in Romania. Ulterior am redobandit permisul de conducere prin examen in UK. Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)